lørdag den 9. marts 2013

Jordbærmousse fyld

400 gram frosne jordbær
2-3 spsk sukker
6-10 blade husblas
½ L piskefløde


Lad 400 gram frosne jordbær tø op i posen.
Når de er tøet op hældes de OG væden i en gryde med 2-3 spsk sukker.
Giv bærrene et opkog på lavt blus.

Imens lægges 6-10 blade husbals i koldt vand og vandbad gøres klar.

Når bærrene er kogt op, smeltes husblassen over vandbad med 1-2 spsk vand og lidt af saften fra bærrene.
Lad husblas blandingen køle lidt af, til den er fingerlunken - mens den køler piskes flødeskummet stift.
Bland husblas-blandingen sammen med bærrene og bærsaften, og vend det forsigtigt i piskefløden.

Kom blandingen i en stor frysepose, eller en lukket sprøjtepose, og læg det på køl i ca. en halve time inden brug.

Klip hjørnet af fryseposen så har du en billig sprøjtepose.

OBS, hvis du bruger frosne bær, eller bær og væde bliver for varmt mister det noget af smagen, sker det kan man blende lidt marmelade og tilsætte et par skefulde af det.

Bon Appetit.

http://instagram.com/p/WW7CWHrolp/?fb_action_ids=10151386409233075&fb_action_types=instapp%3Atake&fb_ref=ogexp&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=282366635119873

Ingen kommentarer:

Send en kommentar