tirsdag den 16. april 2013

Amo's Chokoladekage - med et pift

Det skal du bruge:

300 g Amo Hvedemel
75 g smør eller margarine
300 g sukker
2 æg
50 g kakao
2 dl sødmælk eller helst kærnemælk
1 tsk. natron (5 g)
1½-2 tsk. bagepulver
1-1½ tsk. vanillesukker

Pynt
200 g flormelis
Ca. 2 spsk. kogende vand
Reven chokolade
 
Hvis kagen skal bruges til fondantkage udlades pynten.
1. Blødgør fedtstoffet, og rør det godt med sukkeret til en ensartet masse.
2. Tilsæt æggene et ad gangen (under stadig omrøring).
3. Sigt de resterende ingredienser sammen med Amo Hvedemel, bland det i dejen, og rør det til en ensartet masse, som hældes op i en smurt bradepande.

Bagetid:
Ca. 15 min. i en forvarmet ovn ved 200° C (varmluft 180° C) på ovnens nederste rille.

4. Rør flormelis og kogende vand til en passende konsistens, og glaser kagen, når den er afkølet.
5. Drys den revne chokolade over.


(redigeret, oprindelig opskrift fra http://www.amo.dk/opskrifter/skarekager-/bradepandekager/mors-chokoladekage/ )

Ingen kommentarer:

Send en kommentar